Friday, April 1, 2016

Hijrah 2016Seperti mana yang semua orang ketahui, Jeff AJ adalah dari Charisma Legacy.  Itu betul tetapi ianya kini sudah menjadi sejarah.  Setiap yang  bermula pasti akan berakhir.  Perniagaan kita harus sentiasa berkembang untuk kemajuan masa hadapan.

Alhamdulillah, selaras dengan perkembangan kumpulan saya dan hala tuju kumpulan saya untuk memperluaskan tugas kami sebagai Perunding Kewangan yang serba boleh dan mempunyai kepelbagaian, maka saya telahpun membuat keputusan untuk keluar dari pakatan Charisma Legacy dan menubuhkan kumpulan baru iaitu Millionaire Thrivers Group dalam usaha untuk melebarkan sayap dengan lebih serius di dalam bidang insurans dan takaful.

Untuk itu saya dan anak-anak didik saya telah pun menyertai syarikat HLM Takaful dan Allianz Life Insurance untuk menyediakan pelan perlindungan kepada pelanggan kami.  Bagi lebih memantapkan ilmu kami, kami juga telah bekerjasama dan melantik Millionaire Sisters sebagai sifu kami.

Millionaire Sisters sangat terkenal dan sinonim dengan pencapaian mereka yang cemerlang dalam insurans dan takaful.  MS Dato' Akmar dan Dato' Elynn telah berkali-kali dinobatkan sebagai MDRT, iaitu pencapaian bertaraf dunia dalam bidang insurans dan takaful. Kami semua merasa amat bertuah kerana dapat berguru dengan orang-orang hebat seperti mereka berdua ini.

Doakan kami, Millionaire Thrivers Group untuk lebih maju jaya dalam apa yang kami usahakan.

No comments:

Post a Comment