Wednesday, April 4, 2018

RHB Achievers' Awards Night 2017


  Pada 4hb April 2018 baru-baru ini, telah berlangsungnya majlis makan malam RHB Asset Management yang lebih dikenali sebagai RHB Achievers’ Award Dinner 2017 untuk meraikan perunding-perunding RHB Asset Management yang telahpun berjaya mencapai anugerah-anugerah yang diberikan sepanjang tahun 2017 yang lepas. Kali ini majlis makan malam ini mengetengahkan konsep Fashionista sebagai tema majlis makan malam pada tahun ini. Jadi tidak hairanlah sekiranya semua perunding-perunding RHB Asset Management pada malam ini kelihatan bergemerlapan dan memukau pandangan mata.

Malam itu saya selaku Presiden Millionaire Thrivers Group dan  Group Agency Manager mengenakan busana yang direka khas oleh pereka fesyen selebriti tempatan iaitu Taufik Idros Creation (TIC). TIC banyak merekacipta fesyen fesyen untuk majlis-majlis yang berprestij seperti Anugerah Juara Lagu, Anugerah Planet Muzik, Gegar Vaganza, Gema Gegar Vaganza, Bintang RTM dan lain-lain.Fashionista - Jaket dari Taufik Idros Creation
                                   

Saya dan Iszairisuwarty Mendapat Anugerah ke Munich, Germany
 
Selain dari itu, malam ini menyaksikan beberapa perunding baru dibawah agensi Millionaire Thrivers Group menerima anugerah Regional Convention yang membawa mereka untuk menikmati percutian bertaraf 5 bintang secara percuma selama 4 hari 3 malam ke Bangkok dan Hua Hin.

Mereka adalah:
 1. Maria Ahmad
2. Ashie Yakub
3. Adham Arifin
4. Soleh Ahmad
5. Arief Hamdan
6. Shahrul Zamri 

Semestinya, seluruh agensi Millionaire Thrivers Group sangat-sangat berbangga dengan pencapaian mereka semua. Semoga pada tahun 2018 ini melakar lebih banyak kejayaan bagi perunding-perunding MTG untuk menerima anugerah Premier Convention ke Paris dan Regional Convention ke Shanghai & Hangzhou.

 Sekiranya anda semua berminat untuk menjadi sebahagian dari perunding kami, sila hubungi saya, GAM Jeff AJ di http://www.wasap.my/60123023433 atau tekan saja mana-mana gambar perunding ‘Diamond’ kami yang terdapat pada homepage Millionaire Thrivers iaitu www.millionairethrivers.com  yang akan membawakan anda ke laman Facebook peribadi mereka untuk anda hubungi.

 

No comments:

Post a Comment