Thursday, August 29, 2019

‼️ DISKAUN CHECK MATA DI OPTIMAX ‼️Alhamdulillah, baru selesai buat check up mata dekat Optimax. Bila kita buat lasik ni, setiap tahun akan ada annual check sebab dia akan jaga kita sepanjang hayat. Doctor pesan kat semua suruh selalu pakai sunglasses untuk melambatkan katarak.

Katarak ni bukan sejenis penyakit disebabkan tetapi faktor usia. Kalau rambut kita, bila usia meningkat akan jadi putih. Begitu juga dengan lens mata kita, ia akan jadi semakin kuning dan putih. Jadi penglihatan kita akan jadi semakin kabur.

Kat Optimax ni boleh datang walk in sahaja untuk check mata. Dia ada banyak mesin mesin canggih untuk check tekanan mata, saraf dalam mata (kalau kolesterol tinggi atau diabetes, saraf boleh rosak dan kita boleh jadi buta), dll. Kalau nak buat lasik mesti bawah umur 47 tahun ya.

Harga check up cuma RM190 tapi kalau guna nama saya dapat diskaun, harga cuma RM120 untuk check secara details. Ini privilege untuk semua customer yang pernah buat lasik di Optimax. Just sebut nama penuh saya - Abdullah Jafri bin Ab Ghani, terus dapat diskaun RM70 sekali check.

No comments:

Post a Comment